onsdag 25. april 2007

Tromsø Påsken 2007...

I min blogg taler jeg mest med bilder, ettersom de kan si mer enn tusen ord.
Men, jeg kan jo fortelle at vi hadde noen flotte dager i Tromsø sammen med Marthe og DocTor. Tor blir forøvrig snart DobbeldocTor - han disputerer over noen proteiner i hjernen og deres betydning for behandling av svulst i hjernen.
Men, vi går raskt over til de vi gjorde mest i Tromsø: snø, ski, fjell, tur, opp, opp, opp, snø, snø, og sving swing schwiiiing!

Bare ta en titt.

Skittentind; nesten 1000 meter pudderkjøring i 30-40cm nysnø...
















Kari i fint driv opp on the Mountain.
















I skogen ved Breivikeidet - opp mot Stormheimfjellet.
Der møtte vi en gla-jente - og en forkledd "Tsjude" (jfr. Veiviseren). Tjude i oransje dunjakke er vældi vanskeli å avslør...
















I skrømthula... reine Ghost-busters...!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tromsø...dette innbyr jo så absolutt til tulle-nordnorsk! Jeg prøvde å lese hele bloggposten på tulle-nn, og det ble en veldig sterk opplevelse! Veldig sterkt!

Ottar sa...

Så kjæmpebra!
Tromsø - jeg regner med at du faktisk uttalte Tjommsøh?

Men, du sa ingenting om bildet Keep smilin' som du tidligere etterlyste.
Du ble vel blendet av de sterke inntrykk fra Tromsø!?

Anonym sa...

Takk for bildet! Det er et under at du er blitt gift :-)

Anonym sa...

Ja nu var du kjæmpesmart som laga den fine bloggen! Sku tru du hadde gådd på smarteskolen. Men siden du trur du e så kjæmpesmart så kræve vi opphavsrett tel bildan av oss. Dem e tilgjængelig førr heile verden ja. Å da må vi ha pænga før det. Ja, nu var vi faktisk smart. Kjæmpesmart.

Ottar sa...

Hjelp æ skjælv i buksebeinan.
Ka ska æ gjørr?

Æ trur æ må ta et x-tra kurs på Smarteskolen... Fant et aktuelt et, som er på 30 studiepoeng. Det er nettbasert og samlingsbasert, og går over fem år.

"Æ e ingen pusekatt - fra konflikt tell forsoning - tell konflikt - tell oppvask": Kossen tåkelegge ansvarforhollan i din bedrift? Effektiv ledelse og effektiv konflikthåndtering...?"

Med dette kurset trur æ å ha fådd den nødvendige kompetanse for å møte alle krav og trusler, som ikke passe inn i mitt verdensbilde.

Snakkas om tre år, etter at æ har fådd den nødvendige kompetansen til å svare dere...!

Hilsen: Æ E INGEN PUSEKATT